Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

mgr inż. Małgorzata Różańska

Małgorzata Różańska, mgr inż.

Absolwentka studiów magisterskich na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, studiów podyplomowych Poradnictwa Dietetycznego i Żywieniowego SGGW oraz studiów podyplomowych Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie na kierunku Żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie.

Kariera

Autorka książki „Super Żywność czyli superfoods po polsku” oraz poradnika dla pacjentów „Żywienie w chorobie nowotworowej. Praktyczne wykorzystanie zaleceń żywieniowych podczas choroby nowotworowej”.

Od 2009 roku prowadzi Poradnię Dietetyczną Foodarea. Na co dzień współpracuje z pacjentami z cukrzycą i insulinoopornością, chorobami autoimmunologicznymi, dną moczanową i trądzikiem. Do każdego swojego pacjenta podchodzi indywidualnie a celem współpracy jest zmiana nawyków żywieniowych na stałe.

Jest autorką szkoleń i warsztatów z zakresu zdrowego odżywiania. Współpracowała m.in. z takimi firmami jak: USP ZDROWIE, ROCHE, LUXMED. Ekspert Projektu Zdrowa Perspektywa, ekspertka kampanii propagującej zdrowy styl życia „Zadbaj o siebie kompleksowo”, współtwórczyni aplikacji „Befit”.

Wykształcenie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

W WSR...

Prowadzę zajęcia na kierunku Dietetyka

GDPR

    Skip to content