Studia kompetencyjne dedykowane dla:
Czas trwania:
II semestry/ 200h – zajęcia odbywają się w weekendy
Program obejmuje 200 godzin zajęć dydaktycznych, realizowanych w formie: wykładów i ćwiczeń
W razie potrzeby jesteśmy gotowi do prowadzenia zajęć w trybie online.
Cel studiów:
Przekazanie specjalistycznej wiedzy dotyczącej zasad wytwarzania żywności wraz z psychobiologicznymi uwarunkowaniami jej konsumpcji. Rozwinięcie u słuchaczy holistycznego podejścia wpływu żywienia na organizm człowieka wraz z kontrolą jakości produkcji. Nauczenie stosowania narzędzi i technik wspierających w doradztwie żywieniowym indywidualnym i zbiorowym. Przeszkolenie w podstawowym zakresie audytu spożywczego dającego.
Absolwenci posiądą znajomość mechanizmów psychobiologicznych wpływających na wybory żywieniowe
Sylwetka absolwenta:
Absolwent studiów z Zarządzania Zdrowiem Człowieka z elementami psychobiologii będzie potrafił skutecznie motywować do zmiany nawyków żywieniowych, oceniać warunki higieniczne wytwarzania żywności, dobrać właściwie dostawców surowców, zarządzać reklamacjami, skontrolować prawidłowy przebieg produkcji w aspekcie bezpieczeństwa żywności
Warunki zaliczenia:
Dokument ukończenia studiów:
Rekrutacja:
Wg kolejności zgłoszeń / Uczelnia zastrzega sobie prawo do nieuruchomienia kierunku w przypadku niewystarczającej ilości zgłoszeń.
Czas trwania:
Nazwa kierunku | Wpisowe | Opłata rekrutacyjna | Opłata roczna |
---|---|---|---|
Zarządzanie zdrowiem człowiekaz elementami psychobiologii | 100 zł | 85 zł | 6500zł 2x3575zł 10x780zł |